Zit u straks aan het zwembad van uw tweede verblijf in Frankrijk?

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Wordt dit uw nieuwe verblijf in Zuid-Frankrijk?

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Vraag uw gratis informatiepakket aan

2TP ZuidFrankrijk

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u alsmede toestemming om u te contacteren per email/telefoon betreffende ons aanbod.


Betaalbare luxe in een fantastische streek

Toparchitectuur en een ideale ligging

De appartementen zijn volledig bemeubeld en voorzien van alle comfort. Het riante complex is uitgerust met een groot zwembad, een sportterrein en een fantastisch uitzicht op het omliggende heuvellandschap

Hoogwaardige afwerking

Elk van deze prachtige woningen zijn tot in de kleinste details afgewerkt en met individuele aandacht voor elke bewoner ingericht. Het gehele complex is daarnaast duurzaam en met respect voor de regio gebouwd. 

Behaal rendement op uw investering

Wanneer u zelf geen gebruik maakt van het appartement, kunt u deze laten verhuren door een ervaren verhuurdienst. Zij regelen de verhuur, schoonmaak en het onderhoud en u geniet van de huuropbrengsten.


Haast u! Nog slechts enkele units beschikbaar

Merk op: Zoals bij elke verhuring is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de kosten (onder meer voor de instandhouding). Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in ons vastgoed betekent een investering van boven de 100.000 euro. Het huurinkomen hangt af van de bezettingsgraad, noch de grondeigenaar, exploitant, gemandateerde of de bouwheer geven huurgaranties. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat of rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de eventuele exploitant/gemandateerde/makelaar zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens hoewel gebaseerd op realistische cijfers uit het verleden met hypotheses en prognoses geen garantie bieden voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief kan uitvallen.