Levensgenieter en liefhebber van de Franse cultuur? Koop dan een tweede verblijf aan de Opaalkust!

Appartement al vanaf €190,995 euro incl. BTW

Vraag nu meer informatie en wij informeren je vrijblijvend verder.

Tresors NL

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u alsmede toestemming om u te contacteren per email/telefoon betreffende ons aanbod.

Geniet van een tweede verblijf omringd door de kust en groene natuur.

Deze fantastische appartementen met verhuurdienst zijn gelegen in een oase van rust, middenin een natuurpark. Je vindt er overal verborgen wandelpaadjes én bent op 250 meter van het strand. Geen fan van zonnen op het strand? Blijf dan gewoon lekker aan het zwembad liggen.

Het project bevindt zich in Sainte-Cécile Camiers, een gezellig badstadje aan de Opaalkust, en is gelegen op wandelafstand van de dijk, winkeltjes en restaurantjes.

Elk appartement beschikt over een ruim terras, living en open keuken, badkamer en 1-3 slaapkamers. Daarnaast kan je een parking en berging aankopen.

Geniet van een schitterende streek.

De Opaalkust staat bekend als één van de mooiste kustlijnen van gans Europa en biedt je 120 kilometer aan charmante badplaatsen zoals Wimereux, woeste kliffen zoals les Deux Caps en steile duinen. Verken de streek via één van de talloze wandel-en fietsroutes of geniet van verse vis in Boulogne-sur-Mer of Audresselles. Daarnaast staat de streek ook bekend om zijn golftoerisme, watersport, lokale cultuur en culinaire hoogstandjes die je doen watertanden.

Geniet van een zorgeloze investering.

Onze ervaren verhuurdienst Evancy regelt alles voor jou: de verhuur, de schoonmaak en het onderhoud. Je komt dus telkens aan in een proper appartement met verse lakens. Voetjes onder tafel en genieten is het enige dat je nog hoeft te doen. En je krijgt een deel van de huuropbrengsten!

Trésors d'Opale: Residentie met verhuurdienst.

Deze appartementen met verhuurdienst zijn gelegen in een oase van rust. Kom er heerlijk tot ontspanning op het uitgestrekte domein. De residentie ligt in een domein van 7,5 hectare bosrijke omgeving. Je vindt er overal verborgen wandelpaadjes én bent op 250 meter van het strand

Elk appartement beschikt over een ruim terras, living en open keuken, badkamer en 1-3 slaapkamers. Daarnaast kan je een parking en berging aankopen.

Geniet van een schitterende streek.

De Opaalkust staat bekend als één van de mooiste kustlijnen van gans Europa en biedt je 120 kilometer aan charmante badplaatsen zoals Wimereux, woeste kliffen zoals les Deux Caps en steile duinen. Verken de streek via één van de talloze wandel-en fietsroutes of geniet van verse vis in Boulogne-sur-Mer of Audresselles.

Behaal rendement op je investering.

Wanneer je zelf geen gebruik maakt van het appartement, kan je dit laten verhuren door een ervaren verhuurdienst. Zij regelen ook de schoonmaak en het onderhoud. Je komt dus telkens aan in een proper appartement met verse lakens. Voetjes onder tafel en genieten is het enige dat je nog hoeft te doen.

Merk op: Zoals bij elke verhuring is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de kosten (onder meer voor de instandhouding). Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in ons vastgoed betekent een investering van boven de 100.000 euro. Het huurinkomen hangt af van de bezettingsgraad, noch de grondeigenaar, exploitant, gemandateerde of de bouwheer geven huurgaranties. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat of rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de eventuele exploitant/gemandateerde/makelaar zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens hoewel gebaseerd op realistische cijfers uit het verleden met hypotheses en prognoses geen garantie bieden voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief kan uitvallen.