Residentie La Marina
Vakantieplezier én een mooi rendement? Je hoeft niet meer te kiezen! Investeer in luxe appartementen met verhuurdienst.

Investeer al vanaf 171.995 euro

Instapklaar en volledig bemeubeld!

Directe oplevering!

Vraag nu meer informatie en wij informeren je vrijblijvend verder.

La Marina NL

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u alsmede toestemming om u te contacteren per email/telefoon betreffende ons aanbod.

Gelegen naast de oude vissershaven en de rivier Liane.

Ontdek de residentie “La Marina”, gelegen aan de oude vissershaven, op een steenworp van het historische centrum van Boulogne-sur-Mer (Franse Opaalkust). Vanop je terras snuif je de frisse zeelucht op en geniet je van een zicht op de oude basiliek.

Geniet van zalige familievakanties en laat je appartement verhuren wanneer jij er niet bent! Profiteer van de hoge bezettingsgraden dankzij de vlotte bereikbaarheid, prachtige natuur en vele activiteiten. Investeren kan al vanaf 171.995 euro!

Een investering voor je vrije tijd.

Onze verhuurdienst Evancy neemt de verhuur en onderhoud voor je uit handen wanneer je zelf geen gebruik maakt van het appartement. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je er zelf niet bent en profiteert van vele voordelen, zoals schoonmaak of verse lakens. Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten! Een echte win-win situatie!

Tijdelijke actie: als eigenaar van een appartement in La Marina kan je elk jaar een week lang gratis op vakantie in één van onze andere Evancy residenties!

Boulogne-sur-Mer: een bruisende havenstad.

De Opaalkust strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale mix tussen cultuur, natuur, sportieve activiteiten en heerlijke gastronomie. Boulogne-sur-Mer ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot.

Gelegen naast de oude vissershaven en de rivier Liane.

Ontdek de residentie “La Marina”, gelegen aan de oude vissershaven, op een steenworp van het historische centrum van Boulogne-sur-Mer (Franse Opaalkust). Vanop je terras snuif je de frisse zeelucht op en geniet je van een zicht op de oude basiliek.

Laat je appartement verhuren en profiteer van de hoge bezettingsgraden, dankzij de vlotte bereikbaarheid, prachtige natuur en vele activiteiten. Investeren kan al vanaf 171.995 euro!

Een investering voor je vrije tijd.

Onze verhuurdienst Evancy neemt de verhuur en onderhoud voor je uit handen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je appartement als je er zelf niet bent en profiteert van vele voordelen, zoals schoonmaak of verse lakens. Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten! Een echte win-win situatie!

Boulogne-sur-Mer: een bruisende havenstad.

De Opaalkust strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale mix tussen cultuur, natuur, sportieve activiteiten en heerlijke gastronomie. Boulogne-sur-Mer ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot.

Merk op: Zoals bij elke verhuring is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de kosten (onder meer voor de instandhouding). Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet. Investeren in ons vastgoed betekent een investering van boven de 100.000 euro. Het huurinkomen hangt af van de bezettingsgraad, noch de grondeigenaar, exploitant, gemandateerde of de bouwheer geven huurgaranties. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat of rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de eventuele exploitant/gemandateerde/makelaar zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens hoewel gebaseerd op realistische cijfers uit het verleden met hypotheses en prognoses geen garantie bieden voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief kan uitvallen.