Uw eigen stek aan de Franse kust?

Vind uw ideale investering bij onze zuiderburen.

Afgebeeld:  Villa aan de Côte d'Azur

Waarom investeren in Frankrijk?

Velen dromen van een tweede verblijf in Frankrijk. Vanwege de nabije ligging, de taal en het fijne klimaat is het goed vertoeven bij onze zuiderburen. Immo in Frankrijk is over het algemeen interessant geprijsd (afhankelijk van de regio) en u geniet daarnaast van een lage rente. De populairste regio's in Frankrijk blijven de Côte-d’AzurAlpes-Rhônes en de Opaalkust. Welke regio u ook kiest, op Vastgoedkijker vindt u een breed aanbod aan woningen en nieuwbouwprojecten.

frankrijk investeren

Ontdek de populairste regio's van Frankrijk


Côte-d’Azur

cote d azur investeren

In het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse zee vindt u de Côte-d’Azur. Een indrukwekkende streek met levendige steden, prachtige natuur en zalige stranden. Hoogtepunten van deze regio zijn onder andere de bekende steden Nice en Menton. Vastgoed in deze regio is zeer gewild en meestal (maar niet altijd) wat prijziger als in het Noorden van het land.

Alpes-Rhônes

investeren frankrijk

Dit is dé bestemming voor liefhebbers van wilde natuur en prachtige berglandschappen. Eenieder die graag wandelt of buiten sport zal zich hier gauw op zijn plek voelen, ook vanwege de vele wintersportoorden in deze regio. Wat ons betreft is de zone Alpes-Rhônes ten onrechte minder popular als locatie voor tweede verblijf. 

Côte d'Opale

opaalkust investeren

Volgens velen het best bewaarde geheim van onze zuiderburen: de Opaalkust. Hier vindt u een uitgestrekte kustlijn met vele charmante badplaatsen en een glooiend groen achterland. Hoogtepunten van de streek zijn de plaatsen Le Touquet, Wimereux en Boulogne-sur-Mer. Het beste van alles: vanuit Antwerpen bent u hier al binnen twee en een half uur.


Over Vastgoedkijker

Vind uw ideale investering via Vastgoedkijker.com. Hier vergelijkt u makkelijk en snel een waaier aan verschillende projecten in België en in het buitenland.